• (Android/iOS) The Secret Society: Mystery чіти глюк витривалість

    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ The Secret Society: Mystery ANDROID ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ The Secret Society: Mystery IOS ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ чіти глюк витривалість ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ The Secret Society: Mystery 2022 version ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------

    Я оновлю цей огляд пізніше, але поки що це одна зірка. У мене було це на MacBook десятирічної давності, і я грав чудово. Завантажив його на свій новий Chromebook, і він продовжує зависати, коли я його відкриваю. Сьогодні витягнув MacBook, оновив гру, і вона запрацювала нормально. Тому я трохи роздратований, що він не працює на цьому комп’ютері.

    The Secret Society: Mystery Avanture eyf

    Здається, це гра, яка б мені сподобалася, але все занадто крихітне, щоб я на ній зосередився.

    Мене не цікавлять режими силуету чи ліхтарика. Іноді це занадто важко. Забирає задоволення від цього.

    Класна гра

    концептів ТАЄМНИЦЯ/MYSTERY, ТИША/SILENCE, СЕКРЕТ/SECRET та з'ясовано ... society and environment. Mysteries are associated with sycrets and silence,

    Забагато спливаючих вікон.

    Я люблю цю гру, дуже складну

    Це цікаво, картинки хороші, предмети не легко знайти, а головоломки досить прості, дуже швидко виходите з сил. Спеціальні інструменти, які допоможуть вам знаходити предмети або переміщувати речі, які ви можете отримати за золото та діаманти, які є рідкістю. І, звичайно, ви можете купити багато чого в магазині. Цей додаток насправді може отримати 5, але, будь ласка, додайте кілька мов українську чи російську, оскільки багато людей не знайомі з англійською. Мови будуть чудовими. Дякую)

    Краще за решту! Я грав у багато ігор із прихованими предметами, але можу чесно сказати, що це одна з найкращих! У грі є різноманітні локації, гарна графіка, побічні ігри та збільшується складність під час гри.

    The Secret Society: Mystery Avanture eyf

    미니특공대 월드 Árkádjátékok zgdn

    Оновлення: у червні гра дивовижним чином оновилася, але тепер знову повторюється та сама проблема оновлення/завантаження! У всіх своїх спробах я втратив свій прогрес із 193 рівня і в кінцевому підсумку почав все спочатку! Я граю вже 4 роки, але не можу отримати останнє оновлення. Коли я натискаю завантажити, він показує Встановлено, але немає можливості оновити. Коли я натиснув «Встановлено», зрештою з’являється «Щось не так. Спробуйте пізніше». Я намагаюся вже 3 дні. Що не так?

    Чудова гра! Справді весело та креативно.

    Пазли не завантажуються, і гра не оновлюється

    Якби "енергія донату" не набридала було б 5...

    鍵屋 ステージ型謎解きストーリー · A Girl Adrift · The Secret Society: Mystery · How to Loot - Pin Pull & Hero Rescue · Brain Test: Tricky Puzzles

    Я найбільше люблю головоломки та ігри з прихованими предметами. Гра дуже добре продумана.

    Christmas brings the ultimate gift to Aldovia: a royal baby. But first, Queen Amber must save her family and kingdom by unwrapping a monarchy mystery.

    хороша гра, але графіка трохи розмита в сценах, тому її важко побачити, але окрім цього гарна гра

    Я скачала собы гру й вона один раз включилася й дали щоразу як я заходжу вона виключаеться. Виправте це!!!

    Читати підручники неможливо, вони занадто маленькі. Деінсталятор негайно.

    Гра не оновлюється, незважаючи на достатньо пам’яті, очищення кешу, перезавантаження телефону тощо. Завантаження досягає 100%, а потім починається знову і знову. Спробував це протягом останніх кількох тижнів!

    Гра дуже подобається, не оторваться!))

    не дуже зрозуміло, що робити, куди йти тощо.

    Розробники для оновлення і так, щоб можна було змінити мову.

    Я грав у це роками, і зараз мені це набридло, хоча майже кожен виклик знаходиться або в режимі, тобто досліджуйте туманний сарай у нічному режимі, коли ви нарешті отримуєте нічний режим, ви не отримуєте те, що вам потрібно. пошук сцени в режимі прокляття дуже неприємний і нудний

    Як змінити мову???

    The Secret Society: Детектив Приключения odc

    Terminology Cinema.indd

    Скачати The Secret Society на Андроїд безкоштовно | mob.org

    Мені подобається більша частина цієї гри, щоб скоротити час, але, чесно кажучи, частина збігу дорогоцінних каменів смішна. Якщо ви збираєтеся вимагати, щоб він отримав певні елементи, принаймні зробіть це можливим. Механіка до абсурду незграбна і повільна, а кольори ускладнюють розпізнавання синіх і зелених кольорів. Будь ласка, подумайте про оновлення, це руйнує решту гри. Прихований предмет та інші головоломки добре.

    Не намагайтеся переходити з одного пристрою на інший. Новий пристрій, ви починаєте спочатку. Усі покупки втрачено, використайте, перш ніж рухатися далі.

    Я завжди люблю грати в ігри Secret Society, тому що ти завжди можеш просунутися вперед тим чи іншим чином і розблокувати більше функцій і кімнат, а кімнати ніколи не бувають колишніми. Елементи рухаються щоразу, коли ви заходите в них.

    Я не можу грати у свою гру там, де я зупинився

    Хоча я думаю, що це може бути чудова гра, я видалив її незабаром після запуску. Причина??? Я не міг прочитати, що було на екрані. Давай, хлопці, ми, старші, теж любимо грати. І я ношу окуляри. Якщо я не бачу, що там написано, то я не бачу об’єктів. Я щойно опустив свою зірку до a1. Якщо ви не знаєте, більшість людей, як я, живуть на фіксований дохід.Я зекономив, щоб отримати цей телефон, який у мене є зараз, і найближчим часом не збираюся купувати планшет. Ганьба тобі

    Занадто повільний, не міг пройти перший 1 після того, як підручник постійно застряг

    Раніше у мене був прихований місто, але він не завантажував достатньо місця, тому через деякий час я вирішив спробувати цей. Поки що все не так погано, ми подивимося, збережу я це чи видалю.

    Ще незю

     


  • Commentaires

    Aucun commentaire pour le moment

    Suivre le flux RSS des commentaires


    Ajouter un commentaire

    Nom / Pseudo :

    E-mail (facultatif) :

    Site Web (facultatif) :

    Commentaire :